Algemene info

Het huis Maison Colette was oorspronkelijk de dependance van het (niet meer bestaande) kasteel in Aubusson. Het huis is zo’n 500 jaar oud en wij hebben getracht het zo oorspronkelijk mogelijk te laten. Het huis is geschikt voor maximaal 7 à 8 personen en bestaat uit een woonkamer met deur naar terras en tuin, grote eetkeuken vv. wasmachine, vaatwasmachine, oven e.d. en een grote eettafel. Verder drie slaapkamers en een badkamer. Uiteraard is er draadloos internet. N.B. Wij verzoeken u niet te roken in het huis!!

Omgeving

De omgeving is zeer geschikt voor het maken van schitterende tochten o.a. het “Parc du Livradois” met veel authentieke dorpjes. Ook in de “Puy de Dôme kunt u de beroemde “slapende vulkanen” bezichtigen. Tevens is daar een informatiecentrum.

In 2015 is de Auvergne door Lonely Planet verkozen tot een van de vijf mooiste streken ter wereld!

Uitjes

Als u van “brocantes” houdt, kunt u daar, zeker in de zomerperiode, uw hart aan ophalen. Ook is er iedere zondag in Clermont-Ferrand tot 12.00 uur een grote rommelmarkt. Over de omgeving, musea en  toeristische evenementen heeft het VVV veel (gratis) informatie beschikbaar